Szolgáltatások

TÚZE KFT

Érintésvédelem ( EPH )

Védőösszekötő vezető (EPH) hálózatok kiépítése üzemekben, gyárakban, polcrendszerek, nagy kiterjedésű fém tárgyak bekötése az EPH hálózatba. (MSZ HD 60364 szabvány szerint)

Időszakos felülvizsgálatok elvégzése:

Érintésvédelem a 10/2016. (IV.5.) NGM rendelet szerint (1, 3, ill. 6 éves gyakorisággal), hordozható villamos kéziszerszámokon is.

Erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálata az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelettel kiadott OTSZ szerint.

Villámvédelmi felülvizsgálatok (csak a 2012 év előtt kivitelezett épületeknél) a 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet szerint

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal.

Tervezés, szaktanácsadás

Nagy tapasztalattal rendelkező képzett kollégáink a hét minden munkanapján az Ön rendelkezésére állnak.

Előzetes időpont egyeztetés után helyszíni bejárással, felméréssel és az ezek alapján elkészített személyre szabott és precíz tervekkel és árajánlatokkal, a műszakilag és / vagy gazdaságilag optimális megoldások bemutatásával tudjuk támogatni meglévő ügyfeleinket és elnyerni új partnereink bizalmát a hosszú távú együttműködés reményében, tekintettel arra, hogy a cégünk által kínált termékek és szolgáltatások is hosszú távon szolgálják Ügyfeleinket.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal.

Műszaki felülvizsgálat

Mivel a raklapos és polcos állványrendszerek a raktártechnológiai berendezések körébe tartoznak, ezeket a 1993. évi XCIII. törvény és az MSZ EN 15635:2009 számú szabvány szerint rendszeresen (minimum évente) felül kell vizsgálni, és a felülvizsgálatról jegyzőkönyvet kell készíteni.

A műszaki felülvizsgálatot a mérnöki kamarába bejegyzett, kamarai számmal rendelkező munkabiztonsági szakértő végzi. Megyeri László

A vizsgálat szemrevételezéssel történik, ezt követően egy jegyzőkönyv készül, melynek a mellékletét képező hibalista tartalmazza a javítandó sérüléseket és a hiányosságokat. A hibalista alapján készítjük el ajánlatunkat a szükséges munkálatok elvégzésére. A hibák és hiányosságok kijavítását, megszüntetését követően lesznek az állványmezők újra biztonságos tárolásra alkalmasak.

Szinte az összes piacon beszerezhető állványgyártóval és forgalmazóval kapcsolatban állunk, így nem okoz problémát, ha Ügyfelünk több különböző rendszerrel rendelkezik.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal.

Állványrendszerek szerelése, karbantartása

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező és minden korszerű eszközzel felszerelt szerelőcsapattal rendelkezik. Az esetek nagy többségében a szerelési munkákat alvállalkozók bevonása nélkül végezzük.

Nem csak az általunk forgalmazott állványrendszerek telepítését vállaljuk, hanem meglévő rendszerek javítását, karbantartását, bontását és átépítését is, a vonatkozó munkavédelmi előírások maximális betartásával.

Az általunk végzett szerelési munkák esetén garantáljuk az eszközök biztonságos használatát.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal.

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 2836 Baj Petőfi Sándor u. 2/c.

info(kukac)tuze.hu

+36 20 982 1522, +36 34 483 614