Bemutatkozás

TÚZE KFT

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

A szomódi székhelyű Túze Kft. 2002-es alapítása óta foglalkozik a raktár- és üzemberendezéseiről világszerte ismert SSI-Schäfer rendszereinek kereskedelmével.

Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek raktárát cége logisztikai kihívásaihoz igazítani, tárolási elképzeléseit megvalósítani. Egyéni igényeinek megfelelően részt veszünk a helyiségek kialakításában vagy átalakításában, üzleti céljaihoz és kihívásaihoz legmegfelelőbb berendezésében vagy teljes modernizálásában, akár a tervezési fázistól kezdve.

Egyedi acélszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése, acélváz-szerkezetű ipari és kereskedelmi csarnokok és épületek tervezése, gyártása és teljes körű kivitelezése a kezdetek óta fontos eleme tevékenységünknek. A szerelési-kivitelezési munkákhoz rendelkezünk a szükséges állványokkal, mozgó állványokkal illetve kosaras emelőkkel.

Anyagszállításunkat saját teherautókkal bonyolítjuk le gyártóüzemünk és a munkaterületek között. Szerelőink teljesen felszerszámozott kisteherautókkal jutnak el rövid idő alatt az ország bármely területére. A tervezésben, gyártásban és építési-szerelési tevékenységben dolgozó munkatársaink jól képzettek és rendelkezésükre áll minden korszerű eszköz a gyors és színvonalas munkavégzéshez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak további információkhoz szeretne jutni, várjuk jelentkezését e-mailben, faxon vagy telefonon, kollégánk pedig egyeztetés után felkeresi Önt.

Minőségpolitikánk

Tevékenységünk során – a kis-, makro-, egyéni-, közép-, nagy- és multi vállalatok részére megfelelő ipari állvány- és polcrendszerek illetve egyéb raktártechnikai eszközök biztosítására törekszünk, árukínálatunkban a vevők, megrendelők elvárásának megfelelő minőségű árut biztosítunk azáltal, hogy csak megfelelően kiválasztott stabil beszállítói körrel dolgozunk.

Bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, hogy működésünknek stabil, átlátható, megbízható hátteret biztosítsunk, mind a belső, mind a külső partneri igényeknek megfelelően.

A piaci igényeknek megfelelően szeretnénk a jelenlegi vásárlói, megrendelői kör igényeit maximálisan kielégíteni és a várható további igények kielégítésére felkészülni. Dolgozóink értik, hogy fontos célunk a vevői, megrendelői igények maradéktalan kielégítése, amelynek megvalósításába meghatározó szerep jut minden dolgozónak.

A Kft. vezetősége deklarálja, hogy elkötelezett híve a minőségirányítási rendszer hatékony működtetésének és folyamatos fejlesztésnek. A lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk a céljaink megvalósításához szükséges személyi és tárgyi erőforrások rendelkezésre állásáról.

Minősítések

Tanusitvány

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 2836 Baj Petőfi Sándor u. 2/c.

info(kukac)tuze.hu

+36 20 982 1522, +36 34 483 614