Rugalmas Védőelemek

TÚZE KFT

Univerzális állványlábvédő

A RackBull nevű termék a Boplan leújabb látványos innovációja, mely a Boplan által ismert valamennyi gyártó polcrendszeréhez illeszkedik.

Egy védelem az összes profilhoz!

A legtöbb oszlopvédő rendszer feszes, mozdíthatatlan felépítésű. Ezzel szemben a Ruckbull termékei speciális belső kialakítással készültek, melynek és a különleges műanyag összetevőknek köszönhetően flexibilisek, könnyen rögzíthetők.

Kétség kívül a Boplan ezen termékei alkotják a piac leginnovatívabb oszlopvédelmi rendszerét.

Letölthető katalógus :

Amennyiben az általunk forgalmazott termék felkeltette az érdeklődését forduljon kollégánkhoz bővebb tájékoztatásért bizalommal.

Rugalmas védőelemek

A Boplan biztonságtechnikai eszközök nem mások, mint mind ipari, magán és kereskedelmi célokra használható multifunkcionális rugalmas védelmi rendszerek.

Ezek bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A rugalmas védelmi rendszerek minden szituációban megfelelő és biztos védelmet nyújtanak. A rendszerek telepítésével biztos munkaterületeteket teremthet.

A szabadalmaztatott rendszer egyszerűen és hatékonyan összeszerelhető és nem igényel későbbi átvizsgálást, javítást vagy karbantartást, esetleg cserét. A termék döntő előnye könnyű kezelhetősége és kiváló minőségű műanyagkomponens-összetétele.

Javítási, karbantartási költsége abszolút minimális mértékű, azokkal a hagyományos termékekkel szemben, melyeknél ilyen költségek folyamatosan előfordulhatnak.

Letölthető katalógus :

Amennyiben az általunk forgalmazott termék felkeltette az érdeklődését forduljon kollégánkhoz bővebb tájékoztatásért bizalommal.

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 2836 Baj Petőfi Sándor u. 2/c.

info(kukac)tuze.hu

+36 20 982 1522, +36 34 483 614