Pályázat

TÚZE KFT

Technológiafejlesztés a Túze KFT-nél

Kedvezményezett neve: TÚZE Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatás összege: 16 499 655 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.11

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01556

A projekt célja termelőeszközök beszerzése és a telephely energetikai korszerűsítése.

A jelen projektben megvalósuló beruházásainkkal jelentős részben tudjuk kompenzálni a COVID-19 krízis okozta károkat. Ez egyrészt a telephelyünk energia igényének minimalizálásán érhető tetten. A telephelyünk rezsiköltségeinek nagy részét a fűtés és villamos energia díja teszi ki. Beruházásunk eredményeként éves szinten akár több millió Ft megtakarítást remélünk és nem mellékesen a környezeti terhelésünk is nagyban csökken.

A pályázatban szereplő gépek üzembe állításával a gyártási munkáinkat tudjuk megerősíteni. Az új eszközökkel bővítjük a legyártott termékek körét is. A tervezett gépekkel nagy mennyiségben, kedvező áron tudjuk a raktártechnikai berendezésekhez szükséges védőelemeket (hátfalrácsok, túltolás-gátlók, ütközésgátlók, stb.) gyártani, ezzel a piacon szereplő raktári állványrendszer gyártók és végfelhasználók igényeit kielégíteni.

Hosszú távú terveink között szerepel, hogy nem csak országosan, hanem nemzetközi szinten is ellássuk a raktári állványrendszerek gyártóit és a végfelhasználóit az általunk gyártott termékekkel. A projektben megvalósuló beruházások által technológiánk megújul hatékonyságunk, profitabilitásunk növekszik, ezen keresztül képesek leszünk létszámunk megtartására és további növelésére, hozzájárulva régiónk stabilitásához, fejlődéséhez is.

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 2836 Baj Petőfi Sándor utca 2/C

info(kukac)tuze.hu

+36 20 982 1522, +36 34 483 614

Fax: +36/34-483-614