Kerekek és Görgők

TÚZE KFT

Kerekek és Görgők

TÚZE KFT

A Blickle rövid története

Az 1953. Július 1.-én alapított Blickle cég az elmúlt 50 év alatt vált Európa egyik vezető, kerekeket és görgőket gyártó vállalatává. A nemzetközi szinten működő Blickle csoport több mint 500 munkatársat foglalkoztat, ebből 350 en a Rosenfeldi központban dolgoznak.

A cég otthona Rosenfeldben, egy württembergi városkában, a Fekete-erdő és a Bodeni-tó között fekszik. Ez Németország egyik, a finommechanikában és gépgyártásban elért kiváló minőségű termékek által nemzetközileg is elismert területe. A Blickle kerekek és görgők ennek tükrében váltak mintegy 80 országban minőségi fogalommá és bizonyítottak a legkülönbözőbb Felhasználási területeken.

A Blickle alapprogram mintegy 20.000 kerék és görgőtípust foglal magában 15-20.000 kg teherbírás között. A Blickle kerekek és görgők, a különböző gépek és szállítóeszközök valamennyi fajtáján kívül mobillá teszik a mozgatható épületvázakat, konténereket, gyári, labor és konyhai berendezéseket, valamint hidraulikus emelőket, repülőgép-szerelő szerkezeteket, tisztító- valamint Raktárberendezéseket.

A cég alapítása óta eltelt 50 év alatt a kerekek és görgők fejlesztése és gyártása természetesen jelentősen megváltozott. A vállalat belső értéke azonban az elmúlt 50 évben azonos maradt: minőség, megbízhatóság és innovációs szellem.

Katalógus :

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak további információkhoz szeretne jutni, várjuk jelentkezését e-mailben, faxon vagy telefonon, kollégánk pedig egyeztetés után felkeresi Önt.

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 2836 Baj Petőfi Sándor u. 2/c.

info(kukac)tuze.hu

+36 20 982 1522, +36 34 483 614