TUZE Kft. - Szerszámgépek

SZERSZÁMGÉPEK


SZERSZÁMGÉPEK BEMUTATÁSA
AEG AEG AEG

Az AEG-Powertools és a MILWAUKEE hivatalos magyarországi viszonteladójaként a szeretnénk az üzleti partnereink felé olyan a professzionális munkavégzéshez szükséges eszközöket kínálni, melyekkel mi is szívesen dolgozunk. A jelenlegi piacot tekintve a hordozható elektromos szerszámgépek és tartozékok vezető gyártói az amerikai MILWAKEE és a német tulajdonú AEG-Powertools a professzionális felhasználók számára.


A professzionális felhasználók számára ez a következo termékportfoliót kínáljuk:

 • Fúrógépek
 • Fúrókalapácsok
 • Fémmegmunkáló gépek
 • Famegmunkáló gépek
 • Akkumulátoros gépek

 • AEG-Powertools és Milwaukee katalógusok


  AEG Online katalógus
  MILWAUKEE Online katalógus


  Főképp otthoni használatra tervezett Ryobi termékcsalád a kedvezo ár-érték arányával számíthat komoly sikerre!

  Minden Ryobi elektromos kéziszerszám kimagasló teljesítményt szolgáltat, amely kiváló értékkel és megbízhatósággal párosul, ezért lehet a Ryobi a barkácsolók elsőrangú választása.


  AEG Ryobi kéziszerszámok katalógusa

  AEG Ryobi kert és pázsit katalógusa

  Minden termékünk az európai szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal van ellátva. Figyelem: Minden garancia ország- és régió specifikus. Nem garanciálisak azok a szerszámok, amelyek például az USA-ból vagy az internetről lettek vásárolva, vagy magán import útján kerültek az országba és nem rendelkeznek CE tanúsítvánnyal, nem összeegyeztethetőek az Európai Uniós törvényekkel.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak további információkhoz szeretne jutni, várjuk jelentkezését e-mailben, faxon vagy telefonon.