TUZE

CÉGÜNK MINŐSÉGPOLITIKÁJA ÉS MINŐSÍTÉSEI:


TÚZE Kft. minőségpolitikája:

Tevékenységünk során – a kis-, makro-, egyéni-, közép-, nagy- és multi vállalatok részére megfelelő ipari állvány- és polcrendszerek illetve egyéb raktártechnikai eszközök biztosítására törekszünk, árukínálatunkban a vevők, megrendelők elvárásának megfelelő minőségű árut biztosítunk azáltal, hogy csak megfelelően kiválasztott stabil beszállítói körrel dolgozunk. A stabil vevői kapcsolatok szilárdítására az áruk kiszállítását is biztosítjuk, - ezen a téren is stabil minősített alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkezünk.

Bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, hogy működésünknek stabil, átlátható, megbízható hátteret biztosítsunk, mind a belső, mind a külső partneri igényeknek megfelelően.
A piaci igényeknek megfelelően szeretnénk a jelenlegi vásárlói, megrendelői kör igényeit maximálisan kielégíteni és a várható további igények kielégítésére felkészülni. Dolgozóink értik, hogy fontos célunk a vevői, megrendelői igények maradéktalan kielégítése, amelynek megvalósításába meghatározó szerep jut minden dolgozónak. 

A Kft. vezetősége deklarálja, hogy elkötelezett híve a minőségirányítási rendszer hatékony működtetésének és folyamatos fejlesztésnek. A lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk a céljaink megvalósításához szükséges személyi és tárgyi erőforrások rendelkezésre állásáról.

  

Szomód, 2011.11.02.

NQA 9001                     NQA 14001                    NQA 18001 

ISO 9001  Minoség Irányítási Rendszer (MIR) tanúsítvány letöltése MSZ EN ISO 9001:2009 

ISO 14001  Környezet Irányítási Rendszer (KIR)Tanúsítvány letöltése MSZ EN ISO 14001:2005

ISO 28001  Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer (MEBIR) tanúsítvány letöltése MSZ EN ISO 28001:2008