TUZE

CSöVÁZAS RENDSZEREK: BEMUTATKOZÁS
UNIJOINT RENDSZEREK
iiiii

2009 óta a raktártechnika mellett a malájziai Unijoint csővázas anyagtároló rendszerei is megtalálhatók cégünk folyamatosan bővülő kínálatában. A Túze Kft. a távolkeleti gyártó kizárólagos viszonteladója Magyarországon és Romániában.

Az UNIJOINT rendszer alapeleme a különböző igényeke szabott cső (átmérő 28mm, falvastagság 0,7-2,0 mm) többféle színben, ABS bevonatos, rozsdamentes acél vagy ESD kivitelben. Hasonlón széles választékban állnak rendelkezésre az összekötőelemek, görgőslécek és  egyéb tartozékok. (kerekek, talpak, oldalvezetők, műanyag elemek, stb.).
A termékek megfelelnek a raktárak és üzemek modern berendezéseivel szemben támasztott követelményeknek. A számtalan alkalmazásból származó tapasztalati értékeket a tervezésnél és dimenzionálásnál az Ön igényei esetében is figyelembe vesszük.

Ön, mint üzemeltető és felhasználó számára ez a rendszer a következő előnyöket nyújtja:

 • Változatos termékpaletta, az alkalmazási
  lehetőségek számtalan variációjával:
  a gazdaságos megoldások érdekében.

 • Állandó magyarországi raktárkészlet:
  a bővítések folytonossága érekében.

 • 3D látványtervezés:
  az Ön biztonsága érdekében.

Rendszereink mellé különböző megrendelési lehetőségeket kínálunk ezzel is segítve partnereinket:

 • Kulcsrakész rendszer, külső szereléssel: cégünk biztosítja az összes tartozékot, valamint  elvégzi a tervezést és összeszerelést. Az összeszereléseket saját telephelyünkön végezzük el pontosan igazodva az Ön elvárásaihoz. Komplett rendszerek kerülnek kiszállításra az Ön által megadott határidőre és helyszínre.
 • Kulcsrakész rendszer, helyi szereléssel: cégünk biztosítja az összes tartozékot, valamint elvégzi a tervezést és összeszerelést. Az összeszerelés az Ön telephelyén történik pontosan igazodva elvárásaikhoz és betartva az előírt biztonsági követelményeket.
 • Normál szállítás: mi szállítjuk az alkatrészeket Ön végzi a tervezési és összeszerelési munkálatokat.


 • Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek Anyagtároló rendszerét cége logisztikai kihívásaihoz igazítani, tárolási elképzeléseit megvalósítani. Egyéni igényeinek megfelelően részt veszünk a helyiségek kialakításában vagy átalakításában, üzleti céljaihoz és kihívásaihoz legmegfelelőbb berendezésében vagy teljes modernizálásában, akár a tervezési fázistól kezdve.


  AEG UNIJOINT TERMÉKEK KATALÓGUSA

  Néhány példa a felhasználási lehetőségekről:

   

   

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak további információkhoz szeretne jutni, várjuk jelentkezését e-mailben, faxon vagy telefonon, kollégánk pedig egyeztetés után felkeresi Önt.